La Sargantana fa 20 anys

Per celebrar 20 anys a La Sargantana vam organitzar un concurs pels clients del restaurant. Consistia en gravar vídeos casolans explicant anècdotes viscudes al restaurant. D’entre les propostes vam triar als finalistes, que van guanyar un sopar per a dues persones! Volem felicitar a:

– Sara Gracia
– Joan Domingo
– Enric Lleal
– Xavier Lluis
 
68
 
També vam organitzar la festassa de diumenge 27 de Novembre. Vam vestir les sales de festa i vam apartar totes les taules i cadires per poder ballar, saltar i pul·lular en llibertat. Amb concert del Trio Barril, regalant-nos un Jazz amb tocs tropicals molt divertit.
 
65
 
Bon vi, de la mà d’Alella Vinícola. S’hi va poder degustar Marfil Criança, Marfil Blanc Sec o Clàssic i Cava Brut Nature.

Vam preparar també un photocall super divertit, amb perruques i barrets. Molts dels nostres convidats es van atrevir a passar a formar part de l’historia de la cooperativa d’aquesta manera tan pròpia.
 
60
 
Per menjar, un pica-pica maridat amb cervesa artesana Capfoguer, i postres variats, vam fer pastissos de molts tipus, per endolçar tots els gustos!

També hi vau poder trobar un taller de maquillatge facial pels més petitons de cada casa (i pels no tant petitons …)
 
16
 
Vam tenir regals i sorpreses per tothom, uns bombons pels cooperativistes més compromesos i una bossa de cotó orgànic estampada amb tintes eco molt útil i bonica alhora!

L’equip La Sargantana desitgem seguir endavant, caminar 20 anys més, ser agents de canvi, omplir la panxa dels badalonins i badalonines amb àpats suculents i responsables, seguir treballant amb rigor i somriures. Ens comprometem a seguir buscant l’equilibri més sostenible pels teus sopars i a fer del consum un acte cada cop més conscient.

Gràcies a tothom per assistir, cooperar i gaudir amb nosaltres.
 
47