Raons per associar-se

  1. Vuit raons per fer-se soci de la cooperativa La Sargantana Dalt de la Vila SCCL
  2. Fent-te soci de consum de la cooperativa la sargantana participes en una empresa d’economia social, formada per socis treballadors i socis de consum, que basa el seu funcionament en els principis de democràcia, participació, igualtat i compromís amb la ciutat de Badalona.
  3. Pots comprar a Cal Fideuer productes escollits amb criteris de qualitat i de proximitat. El contacte directe amb els productors i les cooperatives agràries és un dels nostres objectius així com una atenció especial a l’agricultura ecològica i a la de conreus de producció integrada. T’oferim els productes amb la millor relació qualitat/preu del mercat, valorant de forma especial que es conreïn o s’elaborin amb valors com la sostenibilitat, el respecte al territori, el compromís social i el comerç just. A més, fem un seguiment del producte des del seu origen fins al consumidor garantint un preu cooperatiu durant tot l’any.
  4. Tens a l’abast tota la informació possible sobre els productors que ens abasteixen i sobre la traçabilitat dels aliments que adquireixes.
  5. Gaudeixes de descomptes especials en totes les activitats culturals que es proposen des de “la sargantana cultura” i també en els serveis del restaurant.
  6. Reps puntualment informació per correu electrònic o postal de totes les activitats, tant culturals com de consum o gastronòmiques, que duu a terme la cooperativa.
  7. Pots participar en les activitats de formació que periòdicament s’organitzaran a l’Aula de Consum.
  8. Ens ajudes a incentivar projectes de treball associat, mitjançant un model de base cooperativa, que tinguin una clar caràcter social, s’identifiquin i interpretin els valors patrimonials i culturals de Dalt la Vila i contribueixin a la singularització i desenvolupament de l’entorn.
  9. Si ets veí del Dalt de la Vila participaràs en un 1% de les teves compres en projectes i activitats per a la millora del barri que la sargantana cooperativa proposarà juntament amb l’associació de veïns.