Associa’t a la Cooperativa

Associant-te a la cooperativa La Sargantana participes en una empresa d’economia social, formada per socis treballadors i socis de consum, que basa el seu funcionament en els principis de democràcia, participació, igualtat i compromís amb la ciutat de Badalona.

Gaudeixes de descomptes especials en la carta del restaurant i també en totes les activitats culturals que es proposen des de La Sargantana.

Reps puntualment informació per correu electrònic de totes les activitats tant culturals com gastronòmiques, que duu a terme la cooperativa, així com aquelles que sorgeixin del moviment cooperatiu català.

Ens ajudes a incentivar projectes de treball associat, mitjançant un model de base cooperativa, que tinguin un clar caràcter social, s’identifiquin i interpretin els valors patrimonials i culturals de Dalt la Vila i contribueixin a la singularització i desenvolupament de l’entorn.

Com?
Omple el full d’inscripció i porta’l a La Sargantana i abona la quota única de 10 euros.
Descarrega el full d’inscripció

Quan ja estiguis inscrit com a soci, t’ho confirmarem per correu electrònic en el termini d’una setmana. A partir d’aquell moment, ja formaràs part de la cooperativa i podràs gaudir dels avantatges que t’anirem proposant i podràs participar plenament en l’assemblea de socis.

El teu carnet és personal i intransferible. Cada persona sòcia podrà donar d’alta una persona beneficiària que gaudirà del avantatges que oferim però no tindrà veu i vot a l’assemblea de socis.

Pots consultar els estatuts de la cooperativa a La Sargantana.