carrer costa

El barri de Dalt la Vila

Posted on Posted in Ciutat

Ja sabeu que La Sargantana fa temps que és més que un restaurant, ara és una cooperativa que treballa des d’una òptica de vinculació amb l’entorn i el territori, de compromís amb Badalona i en concret amb Dalt la Vila. Ubicats en el barri més antic de la ciutat tirem endavant iniciatives en tots els àmbits: culturals, comercials o econòmiques que ajudin a visualitzar, dignificar i revitalitzar el barri.

Aquest pas és una continuació dels propòsits que ens animaren a començar: autogestió del nostre treball, obrir espais de convivència i gaudi, acollir i activar tota mena de propostes culturals i refer la identitat badalonina mantenint i creant els referents que la defineixen com a col·lectiu.

El nostre interès es dirigeix d’una banda a la reactivació del barri mitjançant la rehabilitació de la finca emblemàtica que ocupem i on oferim les nostres activitats i de l’altra seguir bastint un projecte estable d’activitat cívica que aporti a la ciutat nous referents culturals, gastronòmics o econòmics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *