La colla veremant el poc raïm que quedava en els ceps.

La primera verema de la vinya de la Vall de Betlem condicionada pel senglar

Posted on Leave a commentPosted in Blocs, General, Vinya Vall de Betlem

La primera verema feta a la vinya que porta la nostra cooperativa a la Vall de Betlem de Badalona ha estat molt condicionada per l’entrada de senglars a la finca. Aquest fet a precipitat la recollida del raïm i n’ha reduït la quantitat produïda. De fet, els ceps que aquest any han fructificat són els sembrats el 2017 que corresponen a la varietat Malvasia i dels que no esperàvem una producció aprofitable per a vinificar aquesta campanya. Toca esperar un any més i reforçar els sistemes de protecció per a evitar l’entrada del senglar

La colla veremant el poc raïm que quedava en els ceps.
La colla veremant el poc raïm que quedava en els ceps.

IMG-20190826-WA0016

capc%cc%a7alera-01

Badalona, la mar i el vi

Posted on Leave a commentPosted in Cultura, General

flyer-badalona-la-mar-i-el-vi-cara-web

flyer-badalona-la-mar-i-el-vi-dors-web

 

BADALONA, TERRA DE VINYES I PESCADORS

Amb l’entrada de Badalona a la DO Alella, no només s’incorpora a la denominació un llarg bagatge cultural, patrimonial i econòmic al voltant del vi, sinó que també ho fan altres activitats productives que formen part de la memòria col·lectiva de la ciutat i que encara mantenen la seva activitat a dia d’avui.

Una d’aquestes activitats és la pesca artesanal, que sostinguda durant tots aquests anys per la confraria de Pescadors de Badalona, ens segueix aportant un llegat patrimonial i cultural que forma, en gran part, el nervi fundacional de la ciutat.

Tenint en compte que tots aquests valors que pot aportar Badalona al relat general de la DO Alella han de prendre el relleu que mereixen i, també, s’han de reactivar dins l’imaginari col·lectiu de la ciutat, La Sargantana Coop vol fer un pas endavant i organitzar aquesta acció gastronòmica per a encetar l’entrada de Badalona a la DO Alella amb un accent propi, recuperant la mil.lenària convivència entre les vinyes i la mar.

Per demanar informació o reservar els viatges al Quetx podeu entrar al web de Marina Badalona o trucar a la Sargantana (934642216).

T’hi esperem!

logos-la-mar-i-el-vi

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save