capc%cc%a7alera-01

Badalona, la mar i el vi

Posted on Posted in Cultura, General

flyer-badalona-la-mar-i-el-vi-cara-web

flyer-badalona-la-mar-i-el-vi-dors-web

 

BADALONA, TERRA DE VINYES I PESCADORS

Amb l’entrada de Badalona a la DO Alella, no només s’incorpora a la denominació un llarg bagatge cultural, patrimonial i econòmic al voltant del vi, sinó que també ho fan altres activitats productives que formen part de la memòria col·lectiva de la ciutat i que encara mantenen la seva activitat a dia d’avui.

Una d’aquestes activitats és la pesca artesanal, que sostinguda durant tots aquests anys per la confraria de Pescadors de Badalona, ens segueix aportant un llegat patrimonial i cultural que forma, en gran part, el nervi fundacional de la ciutat.

Tenint en compte que tots aquests valors que pot aportar Badalona al relat general de la DO Alella han de prendre el relleu que mereixen i, també, s’han de reactivar dins l’imaginari col·lectiu de la ciutat, La Sargantana Coop vol fer un pas endavant i organitzar aquesta acció gastronòmica per a encetar l’entrada de Badalona a la DO Alella amb un accent propi, recuperant la mil.lenària convivència entre les vinyes i la mar.

Per demanar informació o reservar els viatges al Quetx podeu entrar al web de Marina Badalona o trucar a la Sargantana (934642216).

T’hi esperem!

logos-la-mar-i-el-vi

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *